Odds Bonus

 

Nye kunder hos bookmakerne kan ofte hente sig gode bonuser, enten i form af gratis spil, eller som ekstra penge når man indsætter penge til sin konto.
Vi har samlet de bedste odds bonusser på nettet her. Du får den bedste Odds bonus fra bookmakers der har Dansk sportsbetting.
 

Bookmaker

Odds Bonus

Gå til...

Nordicbet

Få et risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

Betsafe

100% op til 500 kr

Betsafe

Unibet

100% op til 1500 kr

Unibet

888sport

100% op til 1000 kr

888sport

Betfair

350 kr Freebet

Betfair


 

At spille med de helt rigtige odds

Når der spilles, så er det primært på sportsbegivenheder. Der kan sagtens spille på andet, som for eksempel udfaldet af et valg, eller hvad navnet på en royal baby måske bliver. Lige meget hvad, der væddes om, så er det til bestemte odds. Det er det, der bestemmer, hvad du får igen for dit indskud, og jo højere odds, desto højere udbytte - eller bonus om du vil.

Et spil af denne slags er kun sjovt, hvis der er en gevinst ved det. Ellers kunne du blot skrive dit bud ned på et stykke papir og være tilfreds, hvis du gættede rigtigt.

Sandsynligheden for udfaldet er afgørende for, hvad udbyttet vil blive. Jo mere usandsynligt bookmakerne mener det er, desto mere vil du få igen. Det er så op til dig om du vil satse. Det sker, at et hold vinder meget stort, og det sker, at der kommer mere end et straffe i løbet af kampen. Men samtidig er det en mulighed, at det ikke sker. Der er større sandsynlighed for visse begivenheder i lokale derbys, i topbrag og når bundholdene mødes. Her er der virkelig noget på spil for begge parter, og det giver den ekstra gnist, der kan gøre hele forskellen.

Hvem forventer stor målforskel eller slet ingen mål i semifinalerne til et VM? Det er nok de færreste, heller ikke bookmakerne, så derfor kommer der meget ud af at gætte rigtigt her. Det er også lidt farligt, for den slags sker så sjældent, at det næsten virker umuligt.

Der vil altid være dem, der satser stort - og vinder endnu større, men langt de fleste spiller mere fornuftigt. Det er ikke de samme store beløb, der kommer ud af det i den anden ende, men mange små, sikre sejre, kan sagtens gøre en stor å på sigt.

Hvilken spillestil, der passer dig, er et personligt valg, som ingen andre end dig selv kan tage. Det vigtigste er at have det sjovt, at sidde helt ude på stolen, at hoppe op og ned, miste pusten og bide lidt negle undervejs. Sejrens sødme er altid god, uanset størrelsen.

Det bedste råd er at vælge et sted at spille, der er godkendt af de danske spillemyndigheder. Det er din sikkerhed for, at du ikke bliver snydt, og altid kan få dine penge, når du vinder. Det sikrer også, at du får det, du er blevet sat i udsigt, da du gjorde din indsats.Odds Bonus SV   Odds Bonus DK  Odds Bonus Norge
 


 

tumblr visitor stats